Rendezvény

- Le Til Kúria

A Le Til Kúria ideális helyszín céges rendezvények számára Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében.

Konferenciák, workshopok, csapatépítő tréningek, szakmai bemutatók, kiállítások, koncertek, termék- és könyvbemutatók, sportnapok, családi napok, sajtótájékoztatók, előadások, partnertalálkozók, dísz- és záróvacsorák, ünnepi összejövetelek…

A Kúria méltóképpen képviselheti azt a nívót, amit Ön is nyújt.

Kialakítása reprezentatív, minden részletében ott rejlik a minőség és az elegancia. Báltermünk akusztikája ideális előadások, koncertek megrendezésére. Igény és megegyezés szerint, kiváló minőségű technikai eszközöket, illetve az esemény megörökítését is biztosítjuk.

- Le Til Kúria
- Le Til Kúria

Segítségére leszünk a rendezvénye szervezésében és zökkenőmentes lebonyolításában.

Arra törekszünk, hogy a nálunk eltöltött idő kellemesen, hasznosan teljen, és a kitűzött célt szolgálja.

Csapatunk a legmagasabb szinten elégíti ki a felmerülő igényeket

A szervezet céljaival való azonosulásra és a kreatív gondolkodásmód elsajátítására tökéletesen alkalmas tréningek teljes körű megszervezésével hozzájárulunk munkatársai motiválásához és a csapatszellem erősítéséhez. A technikai háttér mellett a szakmai programokkal sem kell foglalkoznia.

- Le Til Kúria

Privát kúriabérlés

Vajon milyen érzés lehet egy „saját kúriában” ünnepelni?

Nálunk a vendégek egy napra birtokba vehetik a kúria egész területét, a programok változatosságának pedig csak a képzeletük szabhat határt. A teljes nap folyamán a kizárólagos használatról és az étel-, italkínálatról is gondoskodunk, az üres perceket pedig kellemes zene, finom borok, vagy éppen a koktélbárunk kínálatának bűvöletében tölthetik. A nap végén pedig lehetőség van privát buli tartására, akár fellépő sztárvendéggel.

Csomagajánlatainkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt, hiszen a pár órás rendezvénytől egészen a többnaposig biztosítunk lehetőséget. Ha azonban szeretné minden ötletét és álmát valóra váltani, mi garantáltan személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek, hogy rendezvénye éppen úgy valósulhasson meg, ahogy azt elképzelte.

- Le Til Kúria

Családi ünnepek

- Le Til Kúria

Születésnapok

- Le Til Kúria

Névnapok

- Le Til Kúria

Évfordulók

- Le Til Kúria

Legény-, leánybúcsúk

Cikkeink közül

A tökéletes buli – lépésről lépésre

Bár a Le Til Kúria a legtöbbek számára mint csodás esküvői helyszín ismert, rendezvényeink sokszínűek: felejthetetlen születésnapi bulik, elegáns szalagtűző partik, emlékezetes lánybúcsúk és nagy családi összejövetelek is megrendezésre kerülnek nálunk. Míg az esküvő...

Ajánlatkérés

  • YYYY dash MM dash DD