Rendezvény

A Le Til Kúria ideális helyszín céges rendezvények számára Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében.

Konferenciák, workshopok, csapatépítő tréningek, szakmai bemutatók, kiállítások, koncertek, termék- és könyvbemutatók, sportnapok, családi napok, sajtótájékoztatók, előadások, partnertalálkozók, dísz- és záróvacsorák, ünnepi összejövetelek…

A Kúria méltóképpen képviselheti azt a nívót, amit Ön is nyújt.

Kialakítása reprezentatív, minden részletében ott rejlik a minőség és az elegancia. Báltermünk akusztikája ideális előadások, koncertek megrendezésére. Igény és megegyezés szerint, kiváló minőségű technikai eszközöket, illetve az esemény megörökítését is biztosítjuk.

Segítségére leszünk a rendezvénye szervezésében és zökkenőmentes lebonyolításában.

Arra törekszünk, hogy a nálunk eltöltött idő kellemesen, hasznosan teljen, és a kitűzött célt szolgálja.

Csapatunk a legmagasabb szinten elégíti ki a felmerülő igényeket

A szervezet céljaival való azonosulásra és a kreatív gondolkodásmód elsajátítására tökéletesen alkalmas tréningek teljes körű megszervezésével hozzájárulunk munkatársai motiválásához és a csapatszellem erősítéséhez. A technikai háttér mellett a szakmai programokkal sem kell foglalkoznia.

Privát kúriabérlés

Vajon milyen érzés lehet egy “saját kúriában” ünnepelni?

Nálunk a vendégek egy napra birtokba vehetik a kúria egész területét, a programok változatosságának pedig csak a képzeletük szabhat határt. A teljes nap folyamán a kizárólagos használatról és az étel-, italkínálatról is gondoskodunk, az üres perceket pedig kellemes zene, finom borok, vagy éppen a koktélbárunk kínálatának bűvöletében tölthetik. A nap végén pedig lehetőség van privát buli tartására, akár fellépő sztárvendéggel.

Csomagajánlatainkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt, hiszen a pár órás rendezvénytől egészen a többnaposig biztosítunk lehetőséget. Ha azonban szeretné minden ötletét és álmát valóra váltani, mi garantáltan személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek, hogy rendezvénye éppen úgy valósulhasson meg, ahogy azt elképzelte.

Családi ünnepek

Születésnapok

Névnapok

Évfordulók

Legény-, leánybúcsúk

Cikkeink közül

A tökéletes buli – lépésről lépésre

Bár a Le Til Kúria a legtöbbek számára mint csodás esküvői helyszín ismert, rendezvényeink sokszínűek: felejthetetlen születésnapi bulik, elegáns szalagtűző partik, emlékezetes lánybúcsúk és nagy családi összejövetelek is megrendezésre kerülnek nálunk. Míg az esküvő...

Ajánlatkérés

  • YYYY dash MM dash DD