#WeddingWeekend by Le Til Mansion

- Le Til Kúria

Csomagajánlatunk

- Le Til Kúria

Welcome Party

- Le Til Kúria

Goodbye Brunch

- Le Til Kúria

Grill Party

- Le Til Kúria

Extra tippek

- Le Til Kúria

Ajánlatkérés

Bizonyára még emlékszel az időkre, amikor a Nagy Nap valóban csak arra az egy bizonyos napra vonatkozott… Azóta nagyot fordult a világ és manapság egyre többen választják a két- vagy akár háromnapos ceremóniát életük összekötésekor. Őszintén, nincs igazuk? Mégis mi lehetne mesésebb módja annak, hogy megünnepeljük az egybekelésünket, minthogy meghosszabbítjuk az egész partyt?
WeddingWeekend

Fotó: Say Yes Wedding Photography

A kulcs a szervezésben rejlik és mi ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Nektek különleges ajánlatunkkal. Valóban nem lehet egyszerű egy hosszabb ceremóniát leszervezni úgy, hogy ne legyenek kellemetlen hézagok és folyamatosan mozgásban tartsuk a dolgokat. Profi szakmai csapatunk azonban ezúttal is garantálja, hogy az elsőtől az utolsó percig feledhetetlen élmény marad a menyegző!

Csomagajánlatunk igény esetén természetesen 3 napossá is bővíthető, azonban mi most a legyakoribb (kétnapos) ünneplés részletet tárjuk most elétek, amely a következőképpen alakul:

Előző napi érkezés esetén esküvő napját megelőző
+ 1 napos előhosszabbítás

vagy esküvő napját követő
+ 1 napos utóhosszabbítás

Érkezés 15:00 órától lehetséges, ez esetben Kúrián belül található szobák és a Boutique rooms díjai kerülnek felszámolásra, melyek árai már a másnapi reggelit is tartalmazzák. A Pár részére a lakosztály díját teljes egészében a Le Til Kúria vállalja. Marie Lakunk további négy szobájának bérlése opcionális.

Ajánlatunk a péntek és szombati napok kombinációjára NEM érvényes!

 

WeddingWeekend

Fotó: Say Yes Wedding Photography

Ötletek…

… melyekkel színesíthetitek WeddingWeekend-etek programját, és amelyek megszervezésével járó feladatokat teljes egészében és költségmentesen vállalja a Le Til Kúria.
Kizárólag étel- és italfogyasztásotokról kell gondoskodnotok, melyhez szintén segítő kezet nyújtunk szezonálisan megújuló ét- és itallapunk kínálatával.

Welcome Party

Függetlenül attól, hogy milyen esküvőt tartunk, az üdvözlő parti megrendezése tökéletes módja lehet annak, hogy ünnepi hangulatba hozzuk a vendégeket. Amellett, hogy személyesen köszönthetjük érkezésükkor őket, egyedi lehetőségünk nyílik arra, hogy bemutassuk egymásnak a még ismeretlen arcokat.
- Le Til Kúria

Fotó: Say Yes Wedding Photography

WeddingWeekend

Fotó: Illya Ovchar

Goodbye Brunch

Egy átlagos esküvői ütemtervben nehéz lehet megtalálni a pillanatot arra, hogy köszönetet mondjunk vendégeinek és elbúcsúzzunk tőlük. A következő „reggeli” brunch, a nászútra vagy épp hazaindulás előtt megoldja ezt a problémát. Hálánkat meghitt, stresszmentes légkörben fejezhetjük ki buggyantott tojások és a mimózák felett.
WeddingWeekend

Grill Party

Akár elő- akár utóhosszabbítást terveztek, sütögetni, mint tudjuk, bármit lehet. A Le Til Plage-on medencénk mellől élvezhetitek egy kora esti program keretében a finomabbnál finomabb grill ételeinket, vagy épp amerikai palacsintát falatozhattok a buli másnapján.
- Le Til Kúria

Fotó: Say Yes Wedding Photography

Egyéb extra tippek

Fontoljátok meg a tematikus esküvők koncepcióját

A több napos esküvők szervezésében benne lehet a tagoltság kockázata. Használjatok egy adott témát, amely szinergiát teremthet és összekapcsolhatja a dolgokat. Például a fesztivál esküvők igen népszerűvé váltak, és ideálisak lehetnek akár a háromnapos esküvőkhöz is. Ehhez illeszkedve különböző előadások, programok színesíthetik a hétvégét, lendületben tartva a násznépet. További ötletekkel és kreatív megoldásokkal a szervezés közepette tudunk szolgálni nektek!

Legyetek rugalmasak a vendégeitekkel

Persze tudjuk, hogy egy, akár háromnapos rendezvény óriási dolog a pár számára, de nem kevés elkötelezettséget jelent a vendégek részéről is. Már a meghívóban érdemes jelezni, hogy nem csináltok belőle nagy ügyet, ha valaki nem tud végig jelen lenni a programokon, amennyiben ezt előre jelzi felétek. Nem mindenki engedhet meg ennyi szabadságot magának ugyebár. De bármilyen indok is legyen amögött, hogy az adott vendég nem tud végig részt venni a rendezvényeteken, éreztessétek vele, hogy így is részese lehet a Nagy Napotoknak, és ez az, ami valóban számít.
WeddingWeekend

Fotó: Illya Ovchar

Felkészültetek életetek legboldogabb napjára?

Akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés

  • YYYY dash MM dash DD