Esküvő

Valljuk, hogy az esküvőszervezés egyik legfontosabb lépése a tökéletes helyszín megtalálása. Vidéki meghittség és idill, pompás fényűzés és luxus, romantikus kültéri kápolna, modern elegancia és hipszteri játékosság egyaránt jellemzik a mesés Le Til Kúria monumentális épületének és varázslatos parkjának egyedi miliőjét. Mindemellett úgy érezzük, a kastélyon és őt körülölelő zöld övezet varázsán túl, exkluzív csomagajánlatunk keretein belül igénybe vehető szolgáltatásaink széles palettája és egyedi gondolkodásmódunk adják a Le Til Kúria valódi identitását.

A Kúria jóval több mint egy csodás esküvői helyszín. Számunkra a nagy nap tökéletessége: a precíz szervezés, gyönyörű kivitelezés, minden apró mozaik tökéletes egymáshoz illesztése egy könnyed, fesztelen és örökké emlékezetes élménnyé formálva. A Le Til Kúria a párok által elképzelt álomesküvő maga.

Videó: Drone4You

- Le Til Kúria

Esküvőszervezés

- Le Til Kúria

Esküvői menü

- Le Til Kúria

ESKÜVŐI dekoráció

- Le Til Kúria

Szálláslehetőség

- Le Til Kúria

Szertartási helyszín

- Le Til Kúria

Kreatív fotózás

Esküvőszervezés

A csodaszép helyszín mellett a Kúria csapatával az első találkozástól kezdve mindenben segítünk, hogy megálmodott esküvőtök pont úgy váljon valóra, ahogyan azt Ti elképzeltétek. A tökéletes esküvő jegyében ajánlatunk extra költségek nélkül tartalmazza a teljeskörű esküvőszervező-szolgáltatás biztosítását, így minden kulcsfontosságú területen számíthattok ránk annak érdekében, hogy egész biztosan könnyed és stresszmentes készülődés várjon Rátok.

Számunkra fontos, hogy esküvőtök minden apró mozzanata egyedi legyen és a saját egyéniségeteket tükrözze, melynek érdekében szívesen megfogjuk a kezeteket, s veletek leszünk az esküvői koncepció teljes körvonalazása és kivitelezése során. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően számos kapcsolódó területen tudjuk a legkiválóbb szakembereket bevonni, biztosítjuk a polgári szertartás varázslatos megvalósítását a romantikus kápolna dekorálásától egészen a meseszép székek és ülőhelyek kialakításáig.

Amennyiben szívesen fogadjátok, segítségetekre leszünk a kreatív anyagok — meghívók, ültetőkártyák, táblák — megtervezésében és nyomdai elkészítésében is, sőt, akár egy, a papír alapú kreatívokkal tökéletesen megegyező hangulatú, egyedi grafikával megálmodott esküvői weboldal létrehozásában is számíthattok csapatunkra. Igény szerint gondoskodunk róla, hogy meghívott vendégeitek számára egyedi köszönőajándékok kerüljenek az asztalokra, s a hajnalig tartó buli technikai hátterére se lesz gondotok: a fellépők közvetítésétől a hang- és fénytechnikáig minden apró részletre figyelünk, így látványos egyedi megoldások, például egy lélegzetelállítóan izgalmas beltéri fal fényfestés megvalósítása se akadály számunkra.

Esküvői menü

Nem kérdés, hogy a tökéletes lagzi egyik fontos alappillére a kifogástalan menüsor, melynek összeállítását — a vendégváró falatoktól a vacsorán át egészen az éjféli menüig, — s a teljes felszolgáló személyzet biztosítását szintén tartalmazza ajánlatunk.

Mind menüajánlatunkban, mind pedig a felszolgálási módokban igyekszünk minden igényt kielégítő lehetőségeket kínálni. Ennek jegyében vendégeink különféle szervírozási módok közül választhatnak, melyeket természetesen közösen sorra véve, együtt építünk be a Nagy Nap forgatókönyvébe. A hagyományos vacsorák kedvelői számára felszolgált vacsoránkat ajánljuk, mely során az előre kiválasztott menüsor minden fogását magunk szervírozzuk a vendégek számára. Lehetőséget biztosítunk ugyanakkor ültetett svédasztalos vacsora megvalósítására is, melynek jegyében a vendégek egy szélesebb ételválasztékból álló vacsoramenü ízletes fogásai közül szabadon válogathatnak gyönyörűen komponált büfépultunkhoz járulva. Az ünnepélyes hangulat meghittségét és a svédasztalos étkezés kötetlen hangulatát preferálók számára pedig egy kombinált szervírozású vacsora lehetősége is adott.

Csakúgy, mint a külső- és belső dekoráció megálmodásában, a komplett esküvői menüsor kialakításában is maximálisan az ifjú pár igényeihez igazodunk. Egyik menüsorunkat a modern gasztronómiai élményeket kedvelő fiatalok és családok számára álmodtuk meg, mely tengernyi ételkülönlegesség között olyan isteni fogásokat tartalmaz, mint a vendégváró falatként felszolgált libamáj zserbó étcsokoládé mousse-szal vagy az éjféli menüvel érkező mennyei vadpörkölt. A hagyományos ízeket kedvelő párok számára pedig a másik, rengeteg választható alternatívából álló menüsorunkat ajánljuk, melyen természetesen olyan klasszikus finomságok is helyet kaptak, mint az előételként felszolgált magyaros, vegyes ízelítő, az örök klasszikus tatár beefsteak isteni házi bagettel, vagy az elmaradhatatlan újházi tyúkhúsleves házi csigatésztával.

Természetesen mindkét esetben figyelünk az egyedi igényekre is: vegetáriánus, vegán, illetve mentes ételeket fogyasztó vendégeink számára is bőséges és izgalmas variációkat kínálunk.

Mint azt már említettük, számunkra a Le Til Kúria a precízen megtervezett és gyönyörűen kivitelezett álomesküvő maga. Ennek tükrében a megvalósítás során felmerülő feladatokra nem szeparáltan tekintünk, számunkra minden apró építőkő összefügg, s egy fontos eleme a teljes mozaiknak. Így lehet, hogy sok, szigorúan véve a menühöz tartozó extra elem a Kúriában valóságos díszlet: csodálatos fánkfalunk, exkluzív gyümölcsszigetünk, mennyei édességeket felvonultató candy bárunk és látványos koktélszigetünk nemcsak finom falatokkal és mennyei italokkal szolgálnak, de a belső dekoráció részét képező látványelemek is.

A finom falatokról pedig az esküvő másnapján se kell lemondanotok, igény szerint friss, ízletes reggelivariációkkal készülünk szállóvendégeink számára.

Esküvői dekoráció

Egy önmagában gyönyörű esküvői helyszín is csak akkor válik tökéletessé, ha a megfelelő köntösbe öltöztetjük. A külső- és belső dekoráció megálmodása és megvalósítása nem titok, hogy az egyik legkedvesebb feladat számunka. 

Az esküvői dekoráció tematikájának kialakítása, a Kúriát körülölelő zöld lankák között megbújó romantikus kültéri kápolna díszítése, a bálterem hangulatának megálmodása és minden apró részlet tökéletes összehangolása nálunk alapszolgáltatás. Csomagajánlatunk éppen ezért tartalmazza a dekorációt saját kiegészítőinkből, székeink, textíliáink, tányéraink és evőeszközeink széles választékából összeállítva.

Ha élővirág-dekorációról van szó, Kúriánk egyik megálmodója, Szálku István (Szálku István Floral Design) mellett biztosan a legjobb kezekben lesztek, hiszen enteriőr stylistként és virágkötőként csodálatos érzékkel valósítja meg a legkülönlegesebb elképzeléseiteket is. Magávalragadó, mindent átütő szenvedélyét már az első pillanatban érzékelni fogjátok, kifejezetten kedveli a merész, tematikus megoldásokat, ugyanakkor a letisztult eleganciát preferáló párok is garantáltan imádni fogják mindig harmonikus és precíz, lélegzetelállítóan gyönyörű munkáit.

Emellett persze számos egyedi dekorációs megoldás bevonására is lehetőség van: igény szerint a kültéri szertartást sziromszórás vagy sziromágyú szolgáltatásunkkal, galamb- vagy pillangóreptetéssel varázsoljuk még emlékezetesebbé, de lehetőséget biztosítunk egy meghitt éjszakai szertartás megvalósítására is, melynek természetesen minden sarokkövét tökéletesre csiszoljuk: romantikus óriás-csillagszórókkal, mesés fényekkel, pislákoló gyertyákkal vagy egyedi tűzshow-val tesszük felejthetetlenné életetek legszebb napját.

Esküvői helyszín és szálláshely

Kúriánk praktikuma, hogy az érkezés pillanatától minden fontos momentumot egyetlen helyszínen élhettek meg: lakosztályunk ad otthont a készülődés meghitt pillanatainak, mesébeillő, elegáns termeink és gyönyörű parkunk az esküvői fotózás tökéletes helyszínei, kültéri kápolnánk egy örökké emlékezetes, álomszép szertartással vár Rátok, báltermünk a fergeteges, hajnalig tartó buli emlékét őrzi majd, míg exkluzív szobáink rendre a menyegző utáni békés pihenést szolgálják.

Foglalásotok során nemcsak esküvői helyszínként tekinthettek a mesés kastélyra, a rendezvény napján a készülődéshez a Kúria főépületében fellelhető elnöki lakosztály (2 fő) teljeskörű és ingyenes használatára lehetőségetek nyílik, az udvaron található csodás, mediterrán hangulatú medencével egyetemben.

2020 nyarára elkészült, egyedülálló hangulatú boutique rooms szobáink tovább gazdagítják a Kúria semmihez sem fogható belső varázsát, kibővült hálótermeinknek és szintén a helyszínen található vendégházunknak köszönhetően pedig immár 40 fő elszállásolására alkalmas helyszínné váltunk.

Kreatív fotózás

Nem is tudnánk mesésebb környezetet elképzelni kreatív fotózásotok helyszínéül: barokk eleganciával libbenő hófehér függönyök ölelte játékos termeink varázsa, a kastély épülete előtt előkelően az ég felé magasodó monumentális oszlopok és a luxust és pompát idéző, mediterrán hangulatú medence égkék vize izgalmas kreatív esküvői sorozatok lehetőségét rejtik.

Éppen ezért sok pár választja kúriánkat esküvői fotózása helyszínéül, mely szolgáltatásunk a Nagy Nap szépségeit nálunk megélő párok számára ingyenesen, további bérleti költségek nélkül vehető igénybe. Tudjuk, milyen fontos, hogy az esküvő során megéljétek a pillanat varázsát, ugyanakkor nincs is annál meghittebb élmény, mint utólag, szeretteitek körében felidézni a legmeghatározóbb momentumokat, s az elkészült fotók és videók segítségével újraélni a legszebb emlékeket. Éppen ezért ifjú házasaink számára lehetőséget kínálunk, hogy egy, az esküvő napjától eltérő napon térítésmentesen készítsék el fotó- és videófelvételeiket, mely utóbbi kizárólag a Le Til esküvők exkluzív privilégiuma.

Mi több, akár az esküvőtökhöz kapcsolódó események megálmodásában és lebonyolításában is segítségetekre leszünk: a jegyes fotózás megvalósításában, legény- és lánybúcsúk szervezésében, rögzítésében is szeretettel állunk rendelkezésetekre.

Az oldalon található fotókért köszönet: Vamos Wedding Photography & Herczeg Zoltán

Le Til Kúria - céges rendvezvény helyszín

Összességében tehát hisszük, hogy a Le Til Kúria nemcsak egy gyönyörűen komponált esküvői helyszín, sokkal inkább egy komplex szolgáltatás, mely során elsődleges szempont az egyediség és a tökéletességre való törekvés, szüntelenül, minden apró mozzanatban.

Számunkra kiemelten fontos, s minden esetben az ajánlat részét képezi, hogy több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva minden apró lépésnél a segítségetekre legyünk és a legszebb álmotokat pontosan úgy valósítsuk meg, ahogyan azt kislányként elképzeltétek.

Bejegyzéseink közül

Esküvői trendek 2021

Kétség sem fér hozzá, hogy az idei esztendő nem csak az esküvőt tervező pároknak, hanem a szolgáltatóknak is megterhelő és bizonytalan volt. A film azonban forog tovább. A világ top esküvőszervezői és divattervezői már 2021-re készülnek, és bejelentették a jövő évi...

Tematikus esküvői trendek | 2020

Legutóbbi cikkünkben megmutattuk, melyek lesznek a 2020-as év legmeghatározóbb esküvőtrendjei. Mai bejegyzésünkben továbbra is az előttünk álló év újdonságait vesszük górcső alá, ezúttal egy nagyon is izgalmas, ám hazánkban még kevésbé populáris témakört boncolgatunk:...

Esküvői Trendek 2020

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ideje magunk mögött hagynunk az idei esküvőszezont, s hírt adni arról, melyek lesznek a jövő év legnépszerűbb trendújdonságai. Mai bejegyzésünkben a 2020-as év esküvődivatját vesszük górcső alá, s...

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk

Gyakori sztereotípia, hogy imádott hírességeink álomesküvőire gondolva extravagáns ruhák, különleges helyszínek és elérhetetlennek tűnő, fényűző luxus jut eszünkbe, miközben rengeteg olyan apró, kicsit sem költséges mozzanat akad ezeken a lagzikon, melyeket érdemes...

Az álomesküvő nyomában – fókuszban a részletek

Nem kérdés, álomesküvőnk tervezése során a tökéletes helyszín kiválasztása mindig az első napirendi pontok között szerepel. A helyszín nagyban determinálja ugyanis, hogy milyen környezetben mondjuk ki a boldogító igent, meghatározza az esküvő stílusát, a...

Ajánlatkérés

  • YYYY dash MM dash DD