#BrunchWedding by Le Til Mansion

Luxus és élmény elképesztő áron

Korai teendők

Együtt töltött idő

Fesztelen stílus

Brunch Dekor

Kedvező ár

Ajánlatkérés

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de mi majdnem annyira rajongunk a brunchokért, mint az esküvőkért. A jelenlegi trendek pedig azt mutatják, hogy ezzel nem vagyunk egyedül…

Csak idő kérdése volt, hogy a párok mikor döntenek úgy, hogy kombinálják a kettőt. Volt, aki azért választotta a BrunchWeddinget, mert a templom, amiben esküdtek volna csak reggeli ceremóniát vállalt, de akadt olyan is, akiknél legalább a pár egyik fele nem az a tipikus táncos lábú, bulizós fajta.

Bármi is bújik meg a döntés mögött, garantáltan egyedi és megismételhetetlen ceremónia elé néztek, ha a BrunchWedding mellett teszitek le a voksotokat. Kötetlen, fesztelen, laza és még ráadásul elképesztően kedvezményes is. Ha pedig mindez nem lenne elég, kendőzetlenül számolunk be az előnyeiről és hátrányairól, hogy Ti magatok dönthessétek el, nektek való-e a koncepció!

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

Ki korán kel, aranyat lel?

Ha BrunchWedding mellett döntesz valószínűleg hajnalok hajnalán már a sminkeddel és a hajaddal kell foglalkoznod, főleg ha a koszorúslányok, örömanyák és a jövendőbelid készülődése is párhuzamosan zajlik. Érdemes jóval a szertartás előtt egyeztetned (és gyakorolnod) a pontos menetrendet a szolgáltatókkal, hogy ne érhessen meglepetés! Mi a magunk részéről garantáljuk, hogy a dekoráció, az ételek és az italok mind-mind úgy várják majd az érkezéseteket, ahogyan azt megálmodtad. A szoros ütemterv pedig nem lehet akadály, a szervezésben teljesen levesszük a válladról a terheket!

Násznép

Bizonyos vendégeknek problémát jelenthet a déli érkezés. Elsősorban itt a hétvégén, vagy saját vállalkozásban dolgozókra kell gondolni. Azonban a másik oldalon elmondható, hogy sokkal kevesebb szervezést igényel ennyi időre „kiszakítani” az embereket a saját teendőik közül, és lesznek, akik kifejezetten örülnek, hogy nem egy újabb kétnapos esküvőn kell részt venniük.

Együtt töltött idő

Néha a ceremónia előtti vagy utáni pillanatok ugyanolyan különlegesek lehetnek, mint maga a szertartás. Készülődés a koszorúslányokkal, fotózkodás, búcsúzkodás, vagy épp egy Welcome Party. Akár a BrunchWeddingbe is beleférhetnek mindezek, viszont fennáll a veszélye, hogy feszesebb a tempó, vagy épp mindenre nem pont úgy juthat idő, ahogy azt elképzeltük. Viszont például kávéra is cserélhetőek a reggeli mimózák, hogy a hajnali ébredés után nehogy az oltárnál támadjon ásítozni kedvünk.

Brunch Wedding

Kötetlen, fesztelen, laza, de mennyire?

A BrunchWedding nem csak a napszakban tér el a késő délutáni, vagy épp éjszakai szertartartásoktól. Valószínűleg nem flitteres nagyestélyiben jelennek meg vendégeink, viszont éppen ezért igazán különleges szettekbe is bújhatnak. Színesebb öltönyök, csokornyakkendők, vagy a lazább koktélruhák mind-mind alkalmasak lehetnek a rendezvényre.

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

Milyen az a Brunch Dekor?

Kissé nehéz lehet elképzelni pontosan milyen dekorációval lenne érdemes számolnunk a Nagy Napon, ha ezt a koncepciót választjuk. Szerencsére ennek a terhét is levesszük vállatokról és számtalan ötlettel tudunk szolgálni, hogy a színsémától kezdve, a virágválasztékon át egészen az étkészletig minden harmonizáljon a BrunchWeddingetek hangulatával.

Az idő pénz

Kevesebb idő = kevesebb pénz. Jelentősen kevesebb a költségvonzata egy BrunchWeddingnek, szinte hihetetlen mennyivel kedvezőbb áron juthatnak el hozzánk alapcsomagunk árához képest a párok. Nálunk ugyan egyszerre számolhattok az étel-, italkínálatunk, esküvőszervezőnk, és a dekorációnk kedvezményes árával, azonban bizonyos szolgáltatók, ugyanúgy pénzbe kerülnek dél körül, mint este. Például a fotós, a zenekar, a DJ, vagy a fodrász és a sminkes.  

Brunch Wedding

Elvárások, elvárások és elvárások

Ha amúgy sem vagy annyira a táncparkett ördöge, az inkább a BrunchWeddingek mellett szól, hogy nem kell mindezt magadra erőltetned. Viszont jó, ha számolsz vele, hogy sokan még mindig a vad partyk miatt várják annyira az esküvőszezont. Vagy megeshet, hogy épp az óriási mázas torta és a menyasszonytánc kombináció nélkül szinte elképzelhetetlen a Nagy Nap egy örömanyának. Pedig érdemes lehet megfontolni egy alternatív cukrászköltemény rendelését a hagyományos helyett, és menyasszonytánc sem biztos, hogy illeszkedik majd a programtervhez.

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

… és most mi legyen?

Amikor véget ér a szertartás páran kérdően nézhetnek majd körbe, hogy na és most mi legyen? Ezt elkerülendő, fontos kitalálni a napi program további részleteit. Mi azt javasoljuk, hogy fogjátok például Grill Partysra a hangulatot medencénk partján, vagy épp hűsöljetek egyet több hektáros parkunkban jéghideg koktélokat szürcsölgetve. De érdemes javaslatokat tenni a násznép részére az esküvő utánra is. Például városnézés, vagy egyéb kreatív programötletek a közelben, amelyekkel még levezethetnek a vendégek az esküvő után.

Dönthettek azonban úgyis, hogy egyszerűen szabadon távozhatnak, és Ti máris nászútra indultok. Egy biztos, a tájékoztatás kulcsfontosságú azért, hogy a vendégek tudják mire számíthatnak, így fesztelenül élvezhetik ők is a Nagy Nap megismételhetetlen pillanatait.

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

A pontos részletekért kérjétek személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

  • YYYY dash MM dash DD