#BrunchWedding by Le Til Mansion

Luxus és élmény elképesztő áron

- Le Til Kúria

Korai teendők

- Le Til Kúria

Együtt töltött idő

- Le Til Kúria

Fesztelen stílus

- Le Til Kúria

Brunch Dekor

- Le Til Kúria

Kedvező ár

- Le Til Kúria

Ajánlatkérés

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de mi majdnem annyira rajongunk a brunchokért, mint az esküvőkért. A jelenlegi trendek pedig azt mutatják, hogy ezzel nem vagyunk egyedül…

Csak idő kérdése volt, hogy a párok mikor döntenek úgy, hogy kombinálják a kettőt. Volt, aki azért választotta a BrunchWeddinget, mert a templom, amiben esküdtek volna csak reggeli ceremóniát vállalt, de akadt olyan is, akiknél legalább a pár egyik fele nem az a tipikus táncos lábú, bulizós fajta.

Bármi is bújik meg a döntés mögött, garantáltan egyedi és megismételhetetlen ceremónia elé néztek, ha a BrunchWedding mellett teszitek le a voksotokat. Kötetlen, fesztelen, laza és még ráadásul elképesztően kedvezményes is. Ha pedig mindez nem lenne elég, kendőzetlenül számolunk be az előnyeiről és hátrányairól, hogy Ti magatok dönthessétek el, nektek való-e a koncepció!

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

Ki korán kel, aranyat lel?

Ha BrunchWedding mellett döntesz valószínűleg hajnalok hajnalán már a sminkeddel és a hajaddal kell foglalkoznod, főleg ha a koszorúslányok, örömanyák és a jövendőbelid készülődése is párhuzamosan zajlik. Érdemes jóval a szertartás előtt egyeztetned (és gyakorolnod) a pontos menetrendet a szolgáltatókkal, hogy ne érhessen meglepetés! Mi a magunk részéről garantáljuk, hogy a dekoráció, az ételek és az italok mind-mind úgy várják majd az érkezéseteket, ahogyan azt megálmodtad. A szoros ütemterv pedig nem lehet akadály, a szervezésben teljesen levesszük a válladról a terheket!

Násznép

Bizonyos vendégeknek problémát jelenthet a déli érkezés. Elsősorban itt a hétvégén, vagy saját vállalkozásban dolgozókra kell gondolni. Azonban a másik oldalon elmondható, hogy sokkal kevesebb szervezést igényel ennyi időre „kiszakítani” az embereket a saját teendőik közül, és lesznek, akik kifejezetten örülnek, hogy nem egy újabb kétnapos esküvőn kell részt venniük.

Együtt töltött idő

Néha a ceremónia előtti vagy utáni pillanatok ugyanolyan különlegesek lehetnek, mint maga a szertartás. Készülődés a koszorúslányokkal, fotózkodás, búcsúzkodás, vagy épp egy Welcome Party. Akár a BrunchWeddingbe is beleférhetnek mindezek, viszont fennáll a veszélye, hogy feszesebb a tempó, vagy épp mindenre nem pont úgy juthat idő, ahogy azt elképzeltük. Viszont például kávéra is cserélhetőek a reggeli mimózák, hogy a hajnali ébredés után nehogy az oltárnál támadjon ásítozni kedvünk.

Brunch Wedding

Kötetlen, fesztelen, laza, de mennyire?

A BrunchWedding nem csak a napszakban tér el a késő délutáni, vagy épp éjszakai szertartartásoktól. Valószínűleg nem flitteres nagyestélyiben jelennek meg vendégeink, viszont éppen ezért igazán különleges szettekbe is bújhatnak. Színesebb öltönyök, csokornyakkendők, vagy a lazább koktélruhák mind-mind alkalmasak lehetnek a rendezvényre.

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

Milyen az a Brunch Dekor?

Kissé nehéz lehet elképzelni pontosan milyen dekorációval lenne érdemes számolnunk a Nagy Napon, ha ezt a koncepciót választjuk. Szerencsére ennek a terhét is levesszük vállatokról és számtalan ötlettel tudunk szolgálni, hogy a színsémától kezdve, a virágválasztékon át egészen az étkészletig minden harmonizáljon a BrunchWeddingetek hangulatával.

Az idő pénz

Kevesebb idő = kevesebb pénz. Jelentősen kevesebb a költségvonzata egy BrunchWeddingnek, szinte hihetetlen mennyivel kedvezőbb áron juthatnak el hozzánk alapcsomagunk árához képest a párok. Nálunk ugyan egyszerre számolhattok az étel-, italkínálatunk, esküvőszervezőnk, és a dekorációnk kedvezményes árával, azonban bizonyos szolgáltatók, ugyanúgy pénzbe kerülnek dél körül, mint este. Például a fotós, a zenekar, a DJ, vagy a fodrász és a sminkes.  

Brunch Wedding

Elvárások, elvárások és elvárások

Ha amúgy sem vagy annyira a táncparkett ördöge, az inkább a BrunchWeddingek mellett szól, hogy nem kell mindezt magadra erőltetned. Viszont jó, ha számolsz vele, hogy sokan még mindig a vad partyk miatt várják annyira az esküvőszezont. Vagy megeshet, hogy épp az óriási mázas torta és a menyasszonytánc kombináció nélkül szinte elképzelhetetlen a Nagy Nap egy örömanyának. Pedig érdemes lehet megfontolni egy alternatív cukrászköltemény rendelését a hagyományos helyett, és menyasszonytánc sem biztos, hogy illeszkedik majd a programtervhez.

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

… és most mi legyen?

Amikor véget ér a szertartás páran kérdően nézhetnek majd körbe, hogy na és most mi legyen? Ezt elkerülendő, fontos kitalálni a napi program további részleteit. Mi azt javasoljuk, hogy fogjátok például Grill Partysra a hangulatot medencénk partján, vagy épp hűsöljetek egyet több hektáros parkunkban jéghideg koktélokat szürcsölgetve. De érdemes javaslatokat tenni a násznép részére az esküvő utánra is. Például városnézés, vagy egyéb kreatív programötletek a közelben, amelyekkel még levezethetnek a vendégek az esküvő után.

Dönthettek azonban úgyis, hogy egyszerűen szabadon távozhatnak, és Ti máris nászútra indultok. Egy biztos, a tájékoztatás kulcsfontosságú azért, hogy a vendégek tudják mire számíthatnak, így fesztelenül élvezhetik ők is a Nagy Nap megismételhetetlen pillanatait.

Brunch Wedding
Fotó: Vojcehovszkij Richárd

A pontos részletekért kérjétek személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

  • YYYY dash MM dash DD