#Vow Renewal by Le Til Mansion

Álmodd újra, álomszertartásodat pedig mi álljuk!

- Le Til Kúria

Álomesküvő újra

- Le Til Kúria

Fogadalom újítás

- Le Til Kúria

Ajánlatkérés

Összeházasodni az egyik legszebb dolog életünk során, miért történne meg mindez csak egyszer? A megerősítő szertartás gyönyörű módja annak, hogy megünnepeljétek szerelmeteket és újra elkötelezzétek magatokat egymás mellett, függetlenül attól, hogy egy, öt vagy épp tíz éve tettétek meg mindezt.

Brunch Wedding

Korábban a fogadalomújítást hagyományosan mérföldkőnek számító évfordulók alkalmával szervezték a párok, de mint tudjuk, a legtöbb esküvői hagyomány azért van, hogy felrúgjuk őket! Hisszük, hogy ezt az alkalmat Nektek kell eldönteni, hogy mikor ünneplitek.

Persze egészen más okok is megbújhatnak amögött, hogy valaki újra esküszik. Lehet, hogy csak kisebb esküvőre került sor korábban, esetleg valamivel épp mostanra sikerült megküzdenetek és végre ünnepelnétek. De persze előfordulhat, hogy szimplán csak annyira szerelmesek vagytok, hogy most azonnal újra kimondanátok az „Igen!”-t. Bármi is legyen az ok, nálunk jó helyen jártok!

A Le Til Kúria egyedi csomagajánlatot dolgozott ki azoknak a pároknak, akik már egyszer összekötötték életüket, de most úgy döntöttek, ismét megtennék. Gyertek el hozzánk és esküdjetek másodjára nálunk és ajándékba adjuk Nektek közel 400.000 HUF értékű álomszertartásunkat. Szertartásvezetőnk magával ragadó ceremóniája és monumentális boldogságkapuink káprázatos dekorációnkkal kiegészítve gondoskodnak arról, hogy méltán hívhassátok választott dátumotokat ismét Nagy Napnak.

Ajánlatunk hétköznapokon (hétfő-csütörtök) érvényes.

- Le Til Kúria
- Le Til Kúria

A pontos részletekért kérjétek személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

  • YYYY dash MM dash DD