stílus és elegancia
Tematikus esküvői trendek | 2020
2019. 12. 09.

Legutóbbi cikkünkben megmutattuk, melyek lesznek a 2020-as év legmeghatározóbb esküvőtrendjei. Mai bejegyzésünkben továbbra is az előttünk álló év újdonságait vesszük górcső alá, ezúttal egy nagyon is izgalmas, ám hazánkban még kevésbé populáris témakört boncolgatunk: megmutatjuk, miben is rejlik a tematikus esküvők igazi varázsa.

Sokszor hallani a hozzánk érkező pároktól, hogy valami igazán izgalmasat és személyeset szeretnének. Mindannyian arra vágyunk, hogy életünk egyik legmeghatározóbb napja egyszerre legyen emlékezetes, varázslatos és gyönyörű. Ha pedig azt is kiemelten fontosnak tartjátok, hogy esküvőtök egy igazán egyedi, komplex élményt nyújtó csodás nap legyen, jó szívvel ajánljuk a tematikus esküvők ötletét. Van olyan könyv, film, helyszín, hobbi vagy esemény, amely szerelmetek meghatározó közös élménye volt? Mit szólnátok, ha ezt a pillanatot beépítenénk a nagy nap menetébe?

 

Mai cikkünkben a tematikus esküvők világába kalauzolunk el titeket: sok-sok inspiráló ötletet gyűjtöttünk egy csokorba, hogy megmutassuk, melyek lesznek a következő szezon legtrendibb témái, legmenőbb tematikus újításai.

 

Romantikus tündérmese

Forrás: Pinterest | saját kép

Finom, pasztell árnyalatok, lágy esésű textilek, gyönyörű csipkeruha, púder virágok és tökéletes harmónia — nem csoda, hogy máig a romantikus hangulatú esküvők a legpopulárisabbak. Klasszikus választás, ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy a romantikus esküvők igazi varázsa személyességükben rejlik. Egy jó barát megható beszéde, az általatok megírt és elmesélt saját fogadalmatok vagy éppen házi kedvenceitek aktív bevonása rendre tökéletes példái egy klasszikusan elegáns menyegző egyedivé varázsolásának. Ne féljetek az újdonságoktól, bátran színesítsétek rátok jellemző személyes történetekkel életetek legszebb napját!

Forrás: kenzas.se

 

Jégvarázs

1 | 2

Decemberben ismerkedtetek meg? Esetleg mindketten csodálattal gyönyörködtök a téli hóesés szépségében? Akkor nem lehet kérdés, hogy a Ti témátok bizony a tél lesz! Letisztult, hófehér dekoráció, szikrázó fények, fenyőillat és romantikus gyertyaláng — ugye, milyen csodálatosan hangzik?

Bár tapasztalataink szerint a téli esküvőktől sokan idegenkedtek, valójában rengeteg előnye van egy december végi, januári lagzinak. Azon túl, hogy lélegzetelállító ilyenkor a hófödte táj szépsége és rendszerint mesébeillő képek készülnek, az esküvő megszervezése is sokkal gyorsabb és gördülékenyebb. A szolgáltatók többsége jóval rugalmasabb ebben az évszakban, mely egyúttal azt is jelenti, hogy kedvezőbb áron szervezhetitek meg életetek legszebb napját. Ha kíváncsiak vagytok, mire érdemes figyelni a tökéletes téli esküvő megálmodása során, további hasznos tippeket itt olvashattok.

 

Wanderlust

Szenvedélyetek az utazás? Már rengeteg országban jártatok együtt, tengernyi izgalmas élményt gyűjtve? Akkor miért ne tennétek még személyesebbé esküvőtöket azzal, hogy az esküvői dekorációba is beépítitek utazásaitok felejthetetlen közös emlékeit?

1 | 2

A nevetekkel dekorált földgömbök, ülőalkalmatosságnak is kiváló hatalmas, egymásra pakolt bőröndök, személyes fényképek és fontos jelentéssel bíró szuvenírek az asztalokon — számtalan lehetőségetek van az esküvői dekorációt a szokásosnál is személyesebbé varázsolni, amennyiben az utazás témát választjátok. Ha pedig elég merészek vagytok, akár kedvenc úticélotok hangulatát és ízvilágát is becsempészhetitek a nagy nap koreográfiájába, máris mutatjuk, hogyan.


 

Marokkói hangulatban

Forrás: 1 | 2

Egzotikus és elegáns. Marokkó egyszerre drámai és természetes, színes és imádnivaló. Egy hely, ahol kelet és nyugat valami elképesztő harmóniában olvad össze, egy egészen izgalmas új stílust életre hívva. Nos, miért is ne lehetne pont ez a lélegzetelállító marokkói stílus esküvőtök központi témája?

 

Hatalmas szőnyegek és mintás textíliák, meleg tónusok elképesztő kavalkádja csipetnyi arannyal fűszerezve, mintás porcelánok, dekoratív elefántok, fém mécsesek és csillárok, sőt, akár egy hangulatos vízipipasarok is kiváló ékköve lehet egy marokkói stílusú esküvői dizájnnak.

Forrás: junebugweddings.com

 

Sivatagi forróság

Forrás: 1 | 2

Ha titeket is magával ragadott a marokkói stílus élénk és izgalmas színvilága, ám a motívumokat és ételeket tekintve inkább a hazai tradíciókat követnétek, bátran választhatjátok témának a sivatag — barna, arany, narancs és piros árnyalataira építő — forró hangulatát is.

 

Őszi esküvők esetén különösen hangulatos választás a forró narancs, lángoló piros, fénylő arany és finom barack egyvelege, de szerintünk nyáron is egyedi, ugyanakkor harmonikus esküvői dekoráció álmodható meg ezekből a csodás színekből.

 

Forrás: Pinterest


 

A trópusi kert varázsa

Engedjétek meg, hogy még egy picit elidőzzünk a trópusok varázslatos világában! Aranyra fújt ananászok, hatalmas pálmalevelek, fehér homok és letisztult, hófehér székek összhangja egzotikus orchideafallal és élénk trópusi virágokkal fűszerezve: számunkra ilyen a tökéletes, trópusi kert inspirálta esküvői dekoráció. Gyönyörű, vidám, mégis időtálló és romantikus téma a forró pillanatok szerelmeseinek.

Forrás: 1 | 2

Mi több, a tengerkék víztükör és trópusi növények kedvelői számára remek hírünk van: a Le Til Kúria 2019-ben elkészült kültéri medencéje nád fedte napernyőivel igazán egzotikus vízparti hangulatot idéző esküvői helyszínként szolgál.

 

A Little Party Never Killed Nobody

Forrás: 1 | 2

Az elmúlt években szintén szuper populárissá vált kedvenc könyvetek vagy filmetek miliőjének beépítése a nagy nap dekorációjába. Az Alice csodaországban bohókás teadélutánjainak világától a Star Wars-ig számos extrém és mókás megoldást találni a neten szörfözve. Személyes kedvencünk az 1920/30-as évek hangulatát idéző, A nagy Gatsby ihlette elegancia és fényűző pompa lett. Elegáns pezsgőspoharak, fekete, fehér és arany színek harmóniája, virágok helyett hatalmas tollak az asztalokon, s persze flitterek, gyöngyök, fejdíszek és csillogó strasszok mindenhol — egyszerűen imádjuk!

Forrás: 1| 2

Reméljük, hogy cikkünk végére számos új és izgalmas ötlettel gazdagodtatok, s még nagyobb szenvedéllyel vágtok majd bele életetek legszebb napjának megtervezésébe. Mint azt tudjátok, számunkra minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, s 2020-ban is szívügyünk minden alkalommal különlegeset alkotni, s egy olyan komplex esküvői élményét adni nektek, mely tökéletesen tükrözi a személyiségeteket és minden előzetes elképzeléseteket. Várunk titeket szeretettel a Le Til Kúriában jövőre is!

Legutóbbi bejegyzések
Esküvői trendek 2021 2020. 09. 23.
Esküvői Trendek 2020 2019. 09. 30.
olvass téma szerint