stílus és elegancia
Esküvői trendek 2018
2018. 04. 25.

Mindannyiunk életének egyik legszebb és legmeghatározóbb momentuma az esküvőnk napja. A tökéletes esküvő megszervezése ugyanakkor korántsem egyszerű feladat, rengeteg apró részletnek kell a helyén lennie ahhoz, hogy végül minden remekül működjön a nagy napon.

Mi a Le Til Kúria csapatával minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető leggyönyörűbb és legkülönlegesebb esküvőt biztosítsunk számotokra, természetesen a Ti álmaitok szerint. Fontos számunkra, hogy segítő kezet nyújtsunk a hozzánk értékező pároknak, mindemellett igyekszünk online is segíteni a tervezés és szervezés időszakát. Blog rovatunkban megjelenő cikkeinkben elsősorban hasznos esküvőszervezési tippeket olvashattok, betekintést nyerhettek az aktuális trendek világába, s ötleteket meríthettek, hogyan készülhettek fel életetek legnagyobb napjára.
Mai cikkünk elsősorban a divatkövető olvasók számára lehet érdekes, ugyanis a 2018-as év esküvői trendújdonságait mutatjuk meg nektek. Igyekeztünk ugyanakkor az idei aktualitások közül azokat a trendeket kiválasztani, melyek jól adoptálhatóak és könnyen beépíthetőek már meglévő témákba is, így reméljük, hogy egyedi és új ötletekkel gazdagodtok majd.
Lássuk is, mely esküvői divatőrületek hódítanak az idei évben!

1. ÁTTETSZŐ ROMANTIKA

A romantikus esküvők nagy kedvencei, a könnyed anyagok és áttetsző dekorációk idén virágkorukat élik. A nyári szellőben lengedező finom textíliák, a gyönyörű üvegasztalok, vagány áttetsző székek és fényes, világos pavilonok és sátrak mind-mind különösen trendinek számítanak 2018-ban. 

 

Forrás: Vamos Wedding Photography, Le Til Kúria

 

2. MODERN BÁRPULTOK

Forrás: dipali Photography, Le Til Kúria

Idén nyáron az esküvői bárélmény is átalakulni látszik. A korábban megszokott röviditalos és üdítős asztalok helyett modern és természetközeli élményt nyújtó megoldások születnek: sok-sok élővirággal, frissességet sugárzó zöld növényekkel és csipetnyi csillogással teljesen új alapokra helyezhetjük vendégeink számára a bárélményt.

3. MINTÁS ASZTALTERÍTŐK

Az unalmas asztalterítők kora véget ért, s örömmel köszöntjük az idei trendek egyik nagy slágerét, a mintás asztalterítőket. Ezek a gyönyörű textúrájú, extravagáns darabok igazi ékkövei lehetnek a nagy napra megálmodott dekorációnak. Fontos ugyanakkor megemlítenünk, hogy kiválasztásuk megfelelő szakértelmet igényel, hiszen tökéletesen passzolniuk kell a megálmodott dizájnba. Elsősorban a lézervágott, visszafogott árnyalatú (fehér, bézs, nude) darabok hódítanak, melyeket mi is jó szívvel ajánljuk, hiszen viszonylag könnyen beépíthetők, és mutatósak is.

4. PASZTELL GYERTYÁK

Nincs is jobb módja annak, hogy egy csipetnyi vintage romantikával fűszerezd esküvőd helyszínét, mint néhány extravagáns gyertyatartó beépítése a dekorációba. A 2018-as esküvődivat jegyében pedig ezekbe a különleges gyertyatartókba nemcsak klasszikus fehér vagy csontszínű gyertyák illeszthetők, hanem színesek is. Apróságnak tűnhet, de ezek a finom, többnyire púderes árnyalatú gyertyák még különlegesebbé varázsolhatják az asztalok, mi több, az egész helyszín hangulatát.

5. DRÁMAI VIRÁGOK

Forrás: Big Day esküvői magazin, fotó - Elevenstudio, Le Til Kúria

A(z újabban sok-sok zölddel kiegészülő) elegáns púder és barack virágcsokrok és dekorációk mellett idén hódítanak a sötétebb árnyalatokra építő, drámaibb hangulatú virágkompozíciók
is. Elsősorban az év trendszíne, az ultraviola, valamint a meleg árnyalatok – narancs, piros, vörös, citrom színek – számítanak igazán divatosnak 2018-ban.

6. VISSZATÉRÉS A BÁLTEREMBE

Forrás: Moments Photography - Szánka Nikolett, Le Til Kúria

Míg az elmúlt években a kinti, sok esetben természetközeli esküvők voltak divatosak, 2018-ban újra trendinek számítanak a beltéri esküvők.Persze nem egy átlagos rendezvény- vagy bankett-teremre gondolunk, hanem valami igazán különleges és exkluzív helyszínre, mely olyan tágas, mintha a szabadban lennénk. A hatalmas, lehetőleg nyitott terek, finom anyagokkal borított fényes helyiségek, és a modern kastélyok báltermének hangulatát idéző dekoráció újra nagy népszerűségnek örvend.

 

Legutóbbi bejegyzések
Esküvői Trendek 2020 2019. 09. 30.
olvass téma szerint