stílus és elegancia
Céges rendezvények és szervezetfejlesztés a Le Til Kúriában
2019. 09. 03.

A Le Til Kúria csapatával valljuk, hogy minden cég eredményes működésének, a szervezetek hosszútávú sikerének kulcsfontosságú tényezője az emberi tőke. Természetesen fontos a minőségi termék vagy éppen szolgáltatás maga, egy megbízható márkaérték kialakítása, de meghatározóak az anyagi tényezők és az online és offline kommunikáció is, ám az adott szervezet munkavállalóinak közössége mindig is elsőszámú potenciális sikerfaktor marad.

 

Éppen ezért nem kérdés, hogy napjainkban minden eddiginél nagyobb szükség van a felejthetetlen csapatépítőkre, jó hangulatú céges rendezvényekre és a szervezet fejlesztését célzó, vezetői képzéseket nyújtó minőségi tréningekre.

 

Mai cikkünk ennek okán a cégvezetőkhöz is szól: saját tapasztalataink, személyes élményeink nyomán szeretnénk mesélni Nektek a céges rendezvények és Le Til Kúria elválaszthatatlan kapcsolatáról. Írásunk ezúttal egy kis ízelítő is egyben azoknak a szervezeteknek, akik szeretnének kicsit kilépni a szokásos éttermi karácsonyi vacsik egyhangú világából, s valami igazán különleges vállalati kikapcsolódásra vágynak.

 

Hiszen a Le Til Kúriában nemcsak az esküvői élmény felejthetetlen!

 

Céges rendezvények a Kúriában


Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében található Kúriánk elsősorban impozáns esküvői- és különleges fotóhelyszínként vált ismertté. Viszonylag ritkán mesélünk azonban a nálunk megrendezésre kerülő céges bulikról, üzleti konferenciákról, csapatépítő tréningekről vagy izgalmas workshopokról, pedig nap mint nap több hasonló rendezvénynek is otthont adunk.

 

 

A tökéletes rendezvényhelyszín főbb ismérvei 


Véleményünk szerint az ideális rendezvényhelyszín mindig egyedi és stílusos, és tökéletesen illeszkedik a megszervezni kívánt esemény tematikájához. Nem mindegy ugyanis, hogy egy interaktív tréningre vagy egy fesztelen medencés csapatépítőre keresünk alkalmas helyet.

 

A jó helyszín mindenképpen rendelkezik továbbá az esemény lebonyolításához szükséges technikai felszereltséggel, miközben lehetőséget biztosít a bútorok és kellékek optimális elhelyezésére, variálására. Hisszük, hogy a tökéletes rendezvényhelyszín vendéglátói mindig rugalmasak, a személyzet tagjai pedig kivétel nélkül segítőkészek és professzionálisak.

 

A Le Til Kúria egyik sajátossága, hogy igazán sokarcú rendezvényhelyszín: ha szükséges, kivetítőkkel és megfelelő hangosítással felszerelt konferenciaterem, mely az esti céges vacsorához pillanatok alatt elegáns bálteremmé alakul át. Nyáron szabadtéri csapatépítők és immár exkluzív medencés bulik helyszíne, míg a tél beköszöntével elegáns karácsonyi vacsoráknak ad otthont.

 

 

Csapatunk természetesen az adott eseményhez maximálisan passzoló teljeskörű dekorációt és az elképzelésekhez tökéletesen igazodó cateringet is biztosítja. A különleges ötletek és merész elképzelések megvalósítása nálunk nem jelenthet akadályt. Sőt! A helyzet az, hogy kifejezetten örömmel üdvözöljük extravagáns elgondolásaitokat: egyszerűen imádjuk, amikor izgalmas kihívásokat megvalósítva örömet csalhatunk vendégeink arcára.

Éppen ezért céges rendezvényetek megszervezésében is szeretettel vagyunk segítségetekre, keressetek minket bizalommal, s mi segítünk, hogy valóban minden apró részlet az előzetes elképzeléseknek megfelelően valósuljon meg.

 

A különleges ötletek és merész elképzelések megvalósítása nálunk nem jelent problémát, sőt!
Tavaszköszöntő bálunkra például hamisítatlan Las Vegas-i kaszinóhangulatot varázsoltunk.

 

Exkluzív szabadtéri csapatépítők


Fotó: Vojcehovszkij

Fotó: Vojcehovszkij

 

Cégmérettől és elképzeléstől függően egyéni szabadtéri csapatépítő élményprogramok lebonyolítását is vállaljuk. Hatalmas, füves parkunkban márciustól októberig eddig is szívesen tartottunk hangulatos piknikeket vagy éppen nagyobb mozgásteret igénylő, interaktív tréningeket. Idén augusztustól pedig egy újabb exkluzív helyszínnel bővült Kúriánk kertrésze: egy gyönyörű medence, kényelmes, baldachinos napozóágyak és vízparti bárunk még különlegesebbé varázsolják vendégeink nálunk töltött óráit.

 

Mivel a kollégák rendszerint egész évben az irodában ülve töltik mindennapjaikat, biztosan imádni fognak egy szabadtéri csapatépítőt, különösen, ha egy mesés helyen, kiváló italokkal és finom falatokkal megspékelve kapcsolódhatnak ki. Ráadásul egy kültéri helyszín rengeteg olyan, valóban a csapat fejlesztését célzó programlehetőséget nyújt, melyet egy szűk konferenciateremben nehézkes lenne megoldani. Természetesen csapatunkkal a helyszín és a minőségi ételek, italok biztosítása mellett szívesen segítünk a teljes nap megszervezésében: akár a csapatépítőt koordináló szakembereket, a közösség fejlesztését segítő előadókat is hívunk, előzetes egyeztetés alapján, mindenben a cég igényeihez igazodva.

 

Szolgáltatásunk komplex, Kúriánk emeleti hálótermeinek és exkluzív szobáinak köszönhetően ugyanis az éjszakai maradás kérdésköre könnyedén megoldható, a csapat elszállásolása nem jelent problémát.

 

 

Kúriánk kizárólagos használatról, a finom ételekről és italokról tehát mi gondoskodunk, sőt, kellemes zenével, finom borokkal és fancy koktélokkal is biztosan készülünk majd.

 

A privát kúriabérléssel és csapatépítőkkel kapcsolatosan további információkat a letilkuria.hu/rendezveny címen találtok, ahol közvetlenül személyre szabott ajánlatot is kérhettek!

 

Kedves céges rendezvényre készülő munkatársak, szeretettel várunk Titeket Biriben! Reméljük, hogy hamarosan egy felejthetetlen Le Til csapatépítő élményével gazdagodtok majd, addig is engedjetek meg pár személyes gondolatot, szerintünk hasznos tippet közelgő csapatépítőtökhöz.

 

Fotó: Vojcehovszkij

Fotó: Vojcehovszkij

 

5 szabály— amit mindenképpen érdemes szem előtt tartanod, ha céges rendezvényre készülsz 
  1. Mindig add önmagad, ne feszengj, ugyanakkor viselkedj elegánsan és tisztelettudóan: ne feledd, a karriered szempontjából kifejezetten fontos lehet egy-egy ilyen alkalom.
  2. Érezd jól magad és legyél végig vidám, ugyanakkor ne alkohol segítségével próbálj ellazulni. Érdemes legalábbis kerülni a mértéktelen alkoholfogyasztást: nem biztos, hogy örülni fogsz, ha másnap minden beszélgetés fő témája az előző napi viselkedésed lesz.
  3. Ne egyél és igyál túl sokat! A mértékletességet nemcsak az alkoholfogyasztás tekintetében érdemes gyakorolni: egyél és igyál nyugodtan, de ügyelj rá, hogy ne csak a kajálásról szóljon az estéd. Egyébként se a legjobb érzés tele hassal jönni-menni, táncolni és szórakozni.
  4. Mindig a helyszínnek és programnak megfelelően készülj, és tartsd be az előírt dress code-ot is! Ha elegáns vacsora várható este, érkezz az alkalomhoz illő ruhában, akkor is, ha külön nem kérik, míg ha lazább, sportosabb vagy éppen egy medencés program lesz, vigyél magaddal laza ruhákat és bikinit!
  5. Legyél nyitott az újdonságokra! Gyakran előfordul, hogy közvetlenül a rendezvények előtt kevésbé lelkesek a résztvevők. Gondolkozz pozitívan, és értékeld, hogy a céged ennyire fontosnak tart Téged: örülj a kellemes kikapcsolódás lehetőségének és tiszteld meg a kollégáidat jókedvű jelenléteddel.

 

 

 

Hamarosan találkozunk!

Legutóbbi bejegyzések
Esküvői trendek 2021 2020. 09. 23.
Esküvői Trendek 2020 2019. 09. 30.
olvass téma szerint