7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk

Gyakori sztereotípia, hogy imádott hírességeink álomesküvőire gondolva extravagáns ruhák, különleges helyszínek és elérhetetlennek tűnő, fényűző luxus jut eszünkbe, miközben rengeteg olyan apró, kicsit sem költséges mozzanat akad ezeken a lagzikon, melyeket érdemes lehet eltanulnunk tőlük.

Mai cikkünkben a közelmúlt 7 sztár esküvőjét vesszük górcső alá, és megmutatjuk, szerintünk mitől volt igazán különleges és példaértékű Meghan Markle, Sofia Vergara vagy éppen Rúzsa Magdi nagy napja. Tartsatok velünk!

Meghan Markle és Harry herceg

…megtanították nekünk, hogy hogyan kezeljük helyén a családi elvárásokat.

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Meghan Markle és Harry herceg — forrás: dnaindia.com

Legyünk őszinték, ha esküvőről van szó, mindenkinek megvannak a saját, stabil alapokon nyugvó, határozott elképzelései. Pontosan, a családnak is. Meghan és Harry menyegzője a tökéletes bizonyíték arra, hogy igenis megoldható a családi elvárások helyén kezelése, és bizony van aranyközépút a fiatal pár és a családtagok tervei között. Harryék ugyanis ragaszkodtak ahhoz, hogy ez az ő nagy napjuk, s több ponton is szakítottak a királyi esküvők hagyományaival: a menyasszony egyedül sétált végig a folyosón vőlegénye karjaiba, de az egyházi szertartást is saját igényeik szerint formálták, s Michael Curry chicagói püspököt hívták meg a nagy eseményre.

Amy Schumer és Chris Fischer

…megtanították nekünk, hogy a humor milyen fontos eleme egy jó lagzinak.

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Amy Schumer és Chris Fischer — forrás: eonline.com

Az ismert vígjátékszínésznő és stand-up humorista, valamint séf párja számos vicces beszéddel, vallomással, apró csínnyel készült a vendégek számára. Mondhatnánk, hogy Amy esetében ez szinte szakmai elvárás, de tény, hogy minden jó esküvő alappillére a humor, a humoros elemeket pedig érdemes lehet akár előre, tervezetten beépíteni a nagy nap koreográfiájába. Természetesen nem szabad görcsösen ragaszkodni ezekhez az elképzelésekhez, de ha a szituáció megkívánja, emlékezetesen mosolygós pillanatokat szerezhetnek.

Mindemellett Amyék sztárlagzija azt is remekül példázza, milyen fontos, hogy az ifjú pár személyisége teljesen áthassa az esküvő hangulatát. Szuper a példa, Amy és Chris, gratulálunk!

Sofia Vergara és Joe Manganiello

…megtanították nekünk, hogy ha esküvői virágdekorációról van szó, egyszerűen nem lehet túlzásba esni.

A Modern család gyönyörű dívája 2017. novemberében mondta ki a boldogító igent szerelmének, esküvőjük pedig maga volt a csoda. Nem meglepő, hogy a színésznő mennyei ruhájáról és a lélegzetelállító fehér-arany dekorációról hosszú hetekig cikkezett a sajtó, a pár ugyanis valami elképesztő dizájnt álmodott meg a nagy napra.

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Sofia Vergara és Joe Manganiello —forrás: hellomagazin.com

Plafonról aláereszkedő, hófehér orchideák sokasága borította a helyszínt, s Sofia esküvői csokra is ebből a gyönyörű virágból készült. Egy biztos: ahogyan a képek is igazolják, élővirágokból sosem elég! Nektek hogy tetszik a sztárpár esküvői designja és Sofia ruhakölteménye?

Priyanka Chopra és Nick Jonas

…megtanították nekünk, hogy két eltérő kultúra hagyományait követve is mesébeillő esküvő szervezhető. 

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Priyanka Chopra és Nick Jonas — forrás: people.com

A Jonas Brothers amerikai énekese és indiai származású felesége 2018-ban bebizonyították, hogy a kulturális különbségek nemhogy elvesznek, sokkal inkább hozzáadnak a legszebb nap hangulatához. A három napos ünnepség az ara hindu hagyományait tökéletesen ötvözte a keresztény szokásokkal, és egy meghitt és különleges esküvő élményét hozta el a szerelmesek és szeretteik számára. Igazán inspiráló és példaértékű szervezés, mely jól mutatja, hogy kellő odafigyeléssel, egymás iránti feltétlen szeretettel, kölcsönös tisztelettel és egy szuper programtervvel a kulturális különbségek milyen gyorsan áthidalhatók.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk

…megtanították nekünk, hogy a második alkalom is lehet meghitt, romantikus és gyönyörű.

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk — forrás: Instagram

A Coldplay énekesével kötött korábbi házassága után az Oscar-díjas színésznő tavaly szeptemberben újra kimondta a boldogító igent. Romantikusan mesés esküvőjükön minden pont olyan volt, ahogyan a nagy könyvben meg van írva: földi érő, hófehér esküvői ruha és csipkefátyol, 45 perces szertartás és meghitt fogadalmak sora, majd egy hajnalig tartó táncparti tették felejthetetlenné a sztárpár nagy napját. Sok boldogságot kívánunk!

Rúzsa Magdi és Simon Vilmos

…megtanították nekünk, hogy az intimitás és meghitt hangulat mennyire fontosak.

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Rúzsa Magdi és Simon Vilmos — forrás: secretstories.hu

Az énekesnő titokban, 2017-ben ment hozzá szíve választottjához. Ahogyan azt Magdi később elmesélte, tudatosan igyekezett kizárni az eseményről a kíváncsiskodó rajongókat és a sajtót, hiszen ezeket a különleges és megható pillanatokat ketten, szűk családi és baráti körben szerették volna megélni.

S valóban, hisszük, hogy nincs is gyönyörűbb egy megható, személyes hangulatú esküvőnél – többek között ezt is érdemes lehet eltanulnunk Magdiéktól.

Hilary Swank és Philip Schneider

…megtanították nekünk, hogy még mindig nincs gyönyörűbb a természet ölelésénél.

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Hilary Swank és Philip Schneider — forrás: vogue.com

A P.S. I Love You Hollyja 2018 nyarán, igazán meghitt környezetben házasodott össze kedvesével, Philippel. Esküvői fotóik tökéletesen igazolják, hogy nincs is gyönyörűbb, mint a természet lágy ölelésében kimondani a boldogító igent. Mesébe illő erdei kis tisztáson vallottak örök hűséget egymásnak, mi több, a lagzi belső dekorációját is ez a naturális, sok-sok fával és fehér elemmel operáló dizájn hatotta át. Egyszerűen gyönyörű, ugye?

7 sztár esküvő, és amit a hírességektől tanulhatunk - Le Til Kúria
Hilary Swank és Philip Schneider — forrás: 1 | 2

További bejegyzéseink

Esküvői trendek 2021

Esküvői trendek 2021

Kétség sem fér hozzá, hogy az idei esztendő nem csak az esküvőt tervező pároknak, hanem a szolgáltatóknak is megterhelő és bizonytalan volt. A film azonban forog tovább. A világ top esküvőszervezői és divattervezői már 2021-re készülnek, és bejelentették a jövő évi...

Tematikus esküvői trendek | 2020

Tematikus esküvői trendek | 2020

Legutóbbi cikkünkben megmutattuk, melyek lesznek a 2020-as év legmeghatározóbb esküvőtrendjei. Mai bejegyzésünkben továbbra is az előttünk álló év újdonságait vesszük górcső alá, ezúttal egy nagyon is izgalmas, ám hazánkban még kevésbé populáris témakört boncolgatunk:...

Esküvői Trendek 2020

Esküvői Trendek 2020

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ideje magunk mögött hagynunk az idei esküvőszezont, s hírt adni arról, melyek lesznek a jövő év legnépszerűbb trendújdonságai. Mai bejegyzésünkben a 2020-as év esküvődivatját vesszük górcső alá, s...