Esküvői trendek 2018

Mindannyiunk életének egyik legszebb és legmeghatározóbb momentuma az esküvőnk napja. A tökéletes esküvő megszervezése ugyanakkor korántsem egyszerű feladat, rengeteg apró részletnek kell a helyén lennie ahhoz, hogy végül minden remekül működjön a nagy napon.

Mi a Le Til Kúria csapatával minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető leggyönyörűbb és legkülönlegesebb esküvőt biztosítsunk számotokra, természetesen a Ti álmaitok szerint. Fontos számunkra, hogy segítő kezet nyújtsunk a hozzánk értékező pároknak, mindemellett igyekszünk online is segíteni a tervezés és szervezés időszakát. Blog rovatunkban megjelenő cikkeinkben elsősorban hasznos esküvőszervezési tippeket olvashattok, betekintést nyerhettek az aktuális trendek világába, s ötleteket meríthettek, hogyan készülhettek fel életetek legnagyobb napjára.
Mai cikkünk elsősorban a divatkövető olvasók számára lehet érdekes, ugyanis a 2018-as év esküvői trendújdonságait mutatjuk meg nektek. Igyekeztünk ugyanakkor az idei aktualitások közül azokat a trendeket kiválasztani, melyek jól adoptálhatóak és könnyen beépíthetőek már meglévő témákba is, így reméljük, hogy egyedi és új ötletekkel gazdagodtok majd.
Lássuk is, mely esküvői divatőrületek hódítanak az idei évben!

1. ÁTTETSZŐ ROMANTIKA

A romantikus esküvők nagy kedvencei, a könnyed anyagok és áttetsző dekorációk idén virágkorukat élik. A nyári szellőben lengedező finom textíliák, a gyönyörű üvegasztalok, vagány áttetsző székek és fényes, világos pavilonok és sátrak mind-mind különösen trendinek számítanak 2018-ban. 

Esküvői trendek 2018 - Le Til Kúria
Forrás: Vamos Wedding Photography, Le Til Kúria

2. MODERN BÁRPULTOK

Esküvői trendek 2018 - Le Til Kúria
Forrás: dipali Photography, Le Til Kúria

Idén nyáron az esküvői bárélmény is átalakulni látszik. A korábban megszokott röviditalos és üdítős asztalok helyett modern és természetközeli élményt nyújtó megoldások születnek: sok-sok élővirággal, frissességet sugárzó zöld növényekkel és csipetnyi csillogással teljesen új alapokra helyezhetjük vendégeink számára a bárélményt.

3. MINTÁS ASZTALTERÍTŐK

Esküvői trendek 2018 - Le Til Kúria

Az unalmas asztalterítők kora véget ért, s örömmel köszöntjük az idei trendek egyik nagy slágerét, a mintás asztalterítőket. Ezek a gyönyörű textúrájú, extravagáns darabok igazi ékkövei lehetnek a nagy napra megálmodott dekorációnak. Fontos ugyanakkor megemlítenünk, hogy kiválasztásuk megfelelő szakértelmet igényel, hiszen tökéletesen passzolniuk kell a megálmodott dizájnba. Elsősorban a lézervágott, visszafogott árnyalatú (fehér, bézs, nude) darabok hódítanak, melyeket mi is jó szívvel ajánljuk, hiszen viszonylag könnyen beépíthetők, és mutatósak is.

4. PASZTELL GYERTYÁK

Esküvői trendek 2018 - Le Til Kúria

Nincs is jobb módja annak, hogy egy csipetnyi vintage romantikával fűszerezd esküvőd helyszínét, mint néhány extravagáns gyertyatartó beépítése a dekorációba. A 2018-as esküvődivat jegyében pedig ezekbe a különleges gyertyatartókba nemcsak klasszikus fehér vagy csontszínű gyertyák illeszthetők, hanem színesek is. Apróságnak tűnhet, de ezek a finom, többnyire púderes árnyalatú gyertyák még különlegesebbé varázsolhatják az asztalok, mi több, az egész helyszín hangulatát.

5. DRÁMAI VIRÁGOK

Esküvői trendek 2018 - Le Til Kúria
Forrás: Big Day esküvői magazin, fotó – Elevenstudio, Le Til Kúria

Az (újabban sok-sok zölddel kiegészülő) elegáns púder és barack virágcsokrok és dekorációk mellett idén hódítanak a sötétebb árnyalatokra építő, drámaibb hangulatú virágkompozíciók
is. Elsősorban az év trendszíne, az ultraviola, valamint a meleg árnyalatok – narancs, piros, vörös, citrom színek – számítanak igazán divatosnak 2018-ban.

6. VISSZATÉRÉS A BÁLTEREMBE

Esküvői trendek 2018 - Le Til Kúria
Forrás: Moments Photography – Szánka Nikolett, Le Til Kúria

Míg az elmúlt években a kinti, sok esetben természetközeli esküvők voltak divatosak, 2018-ban újra trendinek számítanak a beltéri esküvők.Persze nem egy átlagos rendezvény- vagy bankett-teremre gondolunk, hanem valami igazán különleges és exkluzív helyszínre, mely olyan tágas, mintha a szabadban lennénk. A hatalmas, lehetőleg nyitott terek, finom anyagokkal borított fényes helyiségek, és a modern kastélyok báltermének hangulatát idéző dekoráció újra nagy népszerűségnek örvend.

További bejegyzéseink

Esküvői trendek 2021

Esküvői trendek 2021

Kétség sem fér hozzá, hogy az idei esztendő nem csak az esküvőt tervező pároknak, hanem a szolgáltatóknak is megterhelő és bizonytalan volt. A film azonban forog tovább. A világ top esküvőszervezői és divattervezői már 2021-re készülnek, és bejelentették a jövő évi...

Tematikus esküvői trendek | 2020

Tematikus esküvői trendek | 2020

Legutóbbi cikkünkben megmutattuk, melyek lesznek a 2020-as év legmeghatározóbb esküvőtrendjei. Mai bejegyzésünkben továbbra is az előttünk álló év újdonságait vesszük górcső alá, ezúttal egy nagyon is izgalmas, ám hazánkban még kevésbé populáris témakört boncolgatunk:...

Esküvői Trendek 2020

Esküvői Trendek 2020

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ideje magunk mögött hagynunk az idei esküvőszezont, s hírt adni arról, melyek lesznek a jövő év legnépszerűbb trendújdonságai. Mai bejegyzésünkben a 2020-as év esküvődivatját vesszük górcső alá, s...